Το κομμωτήριο C&C hair studio με την πολυετή πείρα του σας εξυπηρετεί με υπευθυνότητα, σεβασμό και άριστη γνώση. 

Το προφίλ μας – η φιλοσοφία μας

Η αγάπη και το πάθος μας για τα μαλλιά δεν σταματούν να μας εμπνέουν ακόμα και σε δύσκολους καιρούς. Σύνθημα μας ‘ η ποιότητα στο κομμωτήριο δεν κοστίζει περισσότερο

Τι μας διαφοροποιεί

Ο τρόπος που παρέχουμε τις υπηρεσίες μας ως προς την διάγνωση και το αποτέλεσμα, μέσα από την μέθοδο του hair identity που περιλαμβάνει face metric και χρωμο – ανάλυση. Η εξειδίκευση και οι υψηλές προδιαγραφές που παρέχουμε δεν κοστίζουν στο δικό μας κομμωτήριο.

Τι είναι η μέθοδος hair identity

Οι 2 σημαντικές υπηρεσίες που διαμορφώνουν το total look κάθε γυναίκας (κούρεμα – χρώμα) περνούν μέσα από μια προσωποποιημένη προσέγγιση και ανάλυση με ειδικό τεστ μορφολογίας προσώπου και χρωματικό τεστ. Συνδυάζουμε τις υπηρεσίες μας με το συνολικό total look για την κάθε γυναίκα που θέλει να ξεχωρίζει, γιατί για εμάς η κάθε γυναίκα είναι μοναδική. Κάθε γυναίκα στο κομμωτήριο μας έχει την δική της στιλιστική ταυτότητα.

Ασφάλεια και εγγύηση

Στο κομμωτήριο μας αναλαμβάνουμε την πλήρη ευθύνη των αποτελεσμάτων μας και οι υπηρεσίες που παρέχουμε δεν έχουν καμιά σχέση με τις υπηρεσίες που παρέχονται εκτός κομμωτηρίου γιατί έχουν εγγύηση  ποιότητας  και την τεχνογνωσία και φροντίδα  από έμπειρους και εξειδικευμένους επαγγελματίες.